HTML

modellautómegoldás

Modellautókról szóló nyugvóblog, amiben találhatók olykor-olykor bemutatók, be nem fejezett gondolatok, diorámaépítés rejtelmei és kivitelezése... ...és persze, ami eszembe jut és/vagy van is időm leírni ide. Sajnos az utóbbi időben inkább a rendőrség viselkedésével kellett foglalkoznom, mert szerencsére egyre nagyobb teret kap a médiában. Ehhez kapcsolódóan még téma nálam a közlekedési morál is. Várom az értelmes és építő jellegű hozzászólásokat!

Friss topikok

  • misran: Beheszaharáhás!!! Még1x gratula, a fórumon már megcsodáltam, de most megint. Egyrészt ügyes, másré... (2011.04.17. 21:52) Alpesi sufni - kis világ készül
  • jewdi76: Most kérdeztem meg a rendőr ismerőst, azt mondja, még ha ketten is vannak, valamivel akkor is bizo... (2010.11.12. 13:13) Rendőrvicc? - (Így jártam)

Ilyet szeretnék! Segítsetek! BMW M 635 CSi (1:43)

2011.07.09. 10:46 HunMarillion

Halihó!

Gyűjteményem egyik sorozatához keresem az alábbi 1:43-mas kisautót:

A képen látható darab a Minichamps alkotása, és állítólag nem éppen a legtökéletesebb. Már csak ő hiányzik a sorból! Tudom, hogy nemsokára megjelenik (sőt a gyártó szerint már elérhető) az Autoart gondozásában is, feltehetően sokkal jobb minőségben, de addig is jó lenne.

 

 

 

 

 

 

 

Sajnálatomra ők nem az általam preferált kék színben adják ki, pedig ebben volna számomra érdekes.  Persze, azért ésszerű anyagi keretek között... de, ezt mondanom sem kell, mert ti tudjátok.

Tehát, ha véletlenül találkoztok vele, akkor ne habozzatok, szóljatok nekem! Előre is köszi!

 

Megszereztem! :D

Szerencsére az Autoart tényleg sokkal szebb kivitelben készítette! Bordó színben sikerült szert tenni erre a csöppségre. Ezzel már meg is van az egyik következő ötletemhez a 6 db autó! Remélhetően - s a némi segítség megérkezése után - el tudom kezdeni újabb "művem" kivitelezését!

Addig is türelem!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://modellmegoldas.blog.hu/api/trackback/id/tr403052380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása